Arkiv

28. september 2018

Årets modtager af Frivilligprisen

“Villy Rønn, der er drivkraften på værestedet Solstrålen i Thisted, blev årets modtager af Frivilligprisen – eller Fri-Villy-Prisen, som FrivilligThys formand Erik Odgaard sagde med et glimt i øjet, da modtageren blev “afsløret” på Frivillig Fredag 28. september.
– Du er drivkraften bag Solstrålen, du stiller dig ikke tilfreds med halve løsninger, du skåner aldrig dig selv – du er kort sagt en ildsjæl. Udover Solstrålen har du i mange år arbejdet med ADHD-foreningen og med handicapidræt, men det vil vist føre for vidt at fortælle om alle dine indsatser, sagde Erik Odgaard.

Villy Rønn er den første mand, men indtil nu den femte frivillige, der modtager prisen, som består af en buket blomster, et diplom og et gavekort – samt en lille vandreskulptur i bronze, der forestiller et træ: “Lad mig blot konstatere, at uden dig ville mange mennesker i dag leve et liv langt uden for Livstræets krone,” sagde Erik Odgaard”

24. januar 2018

Tidlig død er tit en selvfølge

Læs artiklen i Nordjyske om Allan Andersen og Kim Heide foredraget om deres livshistorie med mange års misbrug. Deres livshistorie skal få unge til at sige fra.

Artikler fra Klitposten

Læs artiklerne fra Klitposten om Solstrålen.